Send oss en forespørsel

Elektriker på Sofiemyr

Lysglimt elektro har elektrikere tilgjengelig sentralt på Sofiemyr. Det gjør at vi raskt kan betjene våre kunder i området.

Firmabil foran Lysglimt Elektro på Sofiemyr
Våre kontorer er på Håndverkshuset rett ved Oppegård gjenvinningsstasjon, velkommen innom oss i Sofiemyrveien 6, oppgang F / 2.ETG

Vi er din lokale elektriker på Sofiemyr. Lokalisert i Sofiemyrveien 6, har vi kort veg til ditt oppdrag. Lysglimt elektro har over 25 års bransjeerfaring og er ditt trygge valg når du trenger montører og elektroarbeid her på Sofiemyr.

Hos oss er alle oppdrag velkomne, store som små. Som godkjent elektroinstallatør hos DSB, og godkjent ekominstalltør hos NKOM med smarthuskompetanse, sertifisert for arbeid i våtrom og godkjent for branntetting – forstår man at vi er opptatt av kvalitet.

Ring oss når du trenger elektriker på Sofiemyr?

Ta kontakt med oss i dag, vi er praktisk talt nesten naboer.

Kontor: 66 80 40 00 / 64 85 02 88

Vakttelefon: 99 52 89 49

Sofiemyrveien 6
1412 Sofiemyr

Åpningstider:
Man-Fre: 07:00 – 16:00

 

Vi kommer gjerne på befaring

Det kan være utfordrende å forklare behovet når man trenger elektriker. Kanskje trenger du snekker og rørlegger også? Vi har et stort nettverk innen fagmiljøene og kan koble på den kompetansen ditt prosjekt krever.  Bare ring oss, så sender vi en av våre elektrikere ut på tur. Fra vår base på Sofiemyr betjener vi Oslo og omegn med elektrikertjenester.

Noen av våre elektrikere på Sofiemyr

Vi har flere dyktige elektrikere og lærlinger hos oss, her er noen dere vil møte når vi er på oppdrag. Vi jobber for å ta vare på våre kunder og gi gode faglige råd. Lysglimt elektro er medlem av arbeidsgiverorganisasjonen NELFO, som har rundt 1450 medlemsbedrifter. Organisasjonen jobber for at bransjen skal utføre oppdrag med høy faglig kvalitet som fremmer sikkerheten i de elektriske installasjonene i Norge.  Våre ansatte får god trening og vil gi deg de ekstra tispene og besparelsene du ikke forventer.

Elektriker Aleksander Graff

Aleksander Graff

Elektriker

Elektriker Thomas Brannsæter

Thomas Brannsæter

Elektriker

Elektriker Daniel Hagen

Daniel Hagen

Saksbehandler/montør

Elektriker Anders Pettersen

Anders Pettersen

Elektriker

Din elektriker på Sofiemyr:
Lysglimt Elektro AS