Til hovedinnhold

Hvem er vi?

Lysglimt Elektro AS er et moderne elektrikerfirma på Sofiemyr, som ønsker å gjøre oss ekstra bemerket gjennom å gi deg som kunde det lille ekstra av service og kvalitet. Vi jobber kontinuerlig med nytenkende løsninger og holder oss oppdatert innen fagfeltet.

Vi leverer alt innen sterkstrøm og svakstrøm. Med 25 års erfaring innen faget har vi kunnskap og erfaring som gjør at du som kunde kan være trygg på vårt arbeid. Vi jobber med å ta vare på våre kunder og fokuserer på riktig levering til rett tid. Vi garanterer topp service og kvalitet fra våre elektrikere.

Våre verdier

  • Sunn økonomisk drift
  • Oppdatert fagkunnskap
  • Riktig levering til rett tid
  • Vi møter kunden med et smil

Tar vare på våre kunder og fokuserer på riktig levering til rett tid, vi garanterer topp service og kvalitet fra våre elektrikere. Vi er pr. idag 16 ansatte og er store nok til å ta større oppdrag og små nok til å ta godt vare på hver enkelt kunde med personlig service.

Lysglimt Elektro AS er medlem av NELFO, som er en arbeidsgiverforening som har rundt 1450 medlemsbedrifter. Som bransjeorganisasjon arbeider NELFO for at bransjen skal utføre sine oppdrag med høy faglig kvalitet som fremmer sikkerheten i de elektriske installasjonene i Norge. Vi har de ekstra tipsene og besparelsene du ikke forventer.