Til hovedinnhold

Zaptec Go hjemmelader

Zaptec Go er elbilladeren du vil ha. Markedets beste elbillader er designet, utviklet og produsert i Norge, for norske forhold. Hos oss får du én fast pris på produkt og installasjon!

Vi i Lysglimt Elektro monterer og kobler opp fastmontert lader der du måtte ønske. Hos oss finner du montører med lang erfaring og som jobber for å levere gode resultater. Ta kontakt i dag og kom i gang med mer effektiv og tryggere lading.

Zaptec Go vant beste produktdesign 2022 av Red Dot Design Award. Foto med RedDot logo
Foto: Zaptec

Hvorfor Zaptec Go?

  • Liten, smart og full av kraft
  • Skreddersydd for norske forhold
  • Smart lading og brukervennlig app
  • Pent design og kommer i 5 farger

Få inntil 35 % avslag på ladeboksen

Hvis du installerer STRØMKONTROLLPAKKA fra Futurehome så får du inntil 35 % støtte fra Enova på totalprisen. Den gir deg full kontroll på strømforbruket og kan integreres med Zaptec sin app. Ta kontakt med oss for å høre mer!

Markedets sikreste lader

Hjemmeladeren Zaptec Go gikk av med seieren i NAFs sammenligning av elbilladere. Ladeboksen oppfyller alle sikkerhetskrav fullt ut. På sikkerhetsfronten er Zaptec den eneste leverandøren som har vist at alle krav til DC-overvåkingen er oppfylt.

I Zaptec er sikkerhet deres høyeste prioritet i alt de gjør. Alle løsninger og komponenter blir nøye utvalgt når de utvikler ladesystemet. Ingenting går på kompromiss med sikkerheten.

Smartlading med Eco Mode

Få lavere strømregning, ved å lade når strømprisen er på sitt laveste.

På Zaptec-appen finner du funksjonene som heter Eco Mode. Når du velger å aktivere Eco Mode vil ladingen automatisk bli utsatt til når strømprisen er på sitt laveste i løpet av døgnet.

Basert på Zaptec sine estimater kan du forvente 15-20 prosent lavere ladekostnader med Eco Mode. Det vil derfor bli enda mer økonomisk å kjøre elektrisk.

Ladestasjon på jobb eller privat

For å slippe å ta ut ladekabel fra bilen og koble til og fra hver dag kan du investere i et ladeuttak med fastmontert kabel eller ladestasjon. Ladeuttak gir også mulighet for raskere lading med en mer robust og mye sikrere løsning enn vanlig stikkontakt.

Å benytte vanlig stikkontakt til lading av elbil anbefales kun å brukes som nødløsning, altså ikke som en permanent løsning. Dette er grunnet brannfaren som kan oppstå om det skjer noe med batteriene under lading eller om stikkontakten ikke tåler lasten. Vanlige stikkontakter er ikke dimensjonert til den langvarige lasten oppstår ved lading av elbil.

Ofte stilte spørsmål om lading av elbil

Hvilken strøm er tilgjengelig?

Hvilket strømnett du har i bestemmer hvilke ladere du kan velge, dette er ofte enten 230V eller 400V.

Hvilken hastighet kan bilen tåle?

Det er forskjellig hvilke hastigheter ulike elbiler eller plug-in hybrider kan takle når de lades. Dette kan du finne ut av ved å sjekke bilens manual eller leverandør.

Hva trenger du i fremtiden?

Det kan friste å gå for en enkel og billig ladeboks når du skal kjøpe fastmontert lader. Det som kan være lurt er å benytte muligheten til å kjøpe en ladeboks som kan lade raskt for å fremtidssikre ladeløsningen når du eventuelt kjøper ny bil.

Bruk elektriker ved montering

Vi i Lysglimt Elektro monterer og kobler opp alle typer fastmonterte ladere på markedet. Vi er sentralt godkjente elektrikere som har god erfaring innen montering av ladebokser. Ta kontakt i dag og kom i gang med effektiv og rask hjemmelading.

Driftskostnader for lading av elbil

Dette avhenger hvilken avtale du har med din strømleverandør. Basert på en gjennomsnittlig beregning gjort av Elbilgrossisten ligger hjemmeladning på ca 1 krone pr kWh. Dette betyr at det vil koste mellom 1 til 2 kroner per mil i strøm.

Unngå stikkontakt!

En vanlig stikkontakt skal kun unntaksvis og kortvarig brukes til lading av elbil, dette kan fort bli farlig varmt og føre til brann. Dette anbefales med andre ord ikke. I følge nye regler i NEK-2014, skal kurs for lading av elbil fra vanlig schuko stikkontakt skal være maks 10 ampere og utstyrt med jordfeilbryter type B.

Dersom det dog benyttes så anbefales det å henge opp en kurv eller krok for vektavlastning ved kontakten. Det er viktig og tenkte på at styringsboksen på ladekabelen kan veie helt opp til to-tre kilo, dette tåler ikke stikkontakten. Dersom stikkontakten skal brukes fast til lading av elbil bør den ha en dedikert strømkurs. Her kan det være aktuelt å sette opp en egen kurs kun for elbilen.

Ta kontakt dersom du lurer på noe rundt lading av elbil eller trenger en elektriker for å hjelpe deg.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Kontakt oss