Til hovedinnhold

Varmeløsninger

Vi har et stort utvalg av produkter, og hos oss finner du fagfolk med lang erfaring som hjelper med å finne riktige varmeløsninger for ditt hjem. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om varmeløsninger.

Det finnes et stort utvalg av varmeløsninger, men de mest populære om dagen er varmefolie, varmekabel, varmeovn og snøsmeltingsanlegg. Løsningene har ulike produktegenskaper og benyttes for ulike rom og underlag.

Varmefolie

Varmefolie er tynne matter som kan legges direkte under alle typer tregulv ettersom den holder en temperatur under 27 grader som alle gulvtyper tåler. Installasjonsprosessen rundt varmefolie er enkel ettersom det ikke trengs noen støpemasser. Folien rulles ut, blir plassert og koblet opp mot det elektriske anlegget før gulvet blir montert. Temperaturen kan justeres raskt og det tar ikke lang tid før det blir varmt.

Varmekabel

Varmekabler eller varmematter legges oftest i støp under fliser i gang, vaskerom eller bad. Varmekabler kan også legges ute for å holde områder frie for snø og is. Fordelene med varmekabler er varmen de kan gi som kan stå for oppvarming av hele rommet uten supplementerende oppvarming.

Snøsmelteanlegg

Har du et område du ønsker å holde snø og isfritt i vinterhalvåret? Da er snøsmelteanlegg en god løsning. De fleste snøsmelteanlegg kan styres på to forskjellige måter, enten med manuell bryter eller gjennom sensorer som slå seg på når temperaturen kommer under 0 grader. Snøsmelteanlegg fungerer gjennom rør som blir lagt under overflaten som sirkulerer væske gjennom en varmeveksler.

Panelovn

Panelovner er en av de mest vanlige elektriske oppvarmingsmetodene som finnes på markedet. Her er det et bredt utvalg av ulike typer til ulik pris. Den nyeste trenden er panelovner som kan kobles opp mot WiFi slik at du kan styre panelovnen fra mobilen uansett hvor du er. Dette er en god løsning om du vil for eksempel forvarme hytten, spare strøm eller bare ha kontrollen i lommen.

Ta kontakt med oss i Lysglimt Elektro så finner vi en varmeløsning som passer deg og dine behov best.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Kontakt oss