Til hovedinnhold

Smarthus

Vi har bred kompetanse og god erfaring med smarthusinstallasjoner.

Enten om du skal totalrenovere eller du vil få installert et trådløst system. Vi prosjekterer og utfører installasjonene selv. Til enhver tid holder vi oss oppdatert på ny teknologi og muligheter slik at du som kunde kan få mest mulig ut av ditt smarthus.

Hva kan du styre?

  • Lys
  • Varme
  • Strømforbruk
  • Sikkerhet
  • klimaanlegg

Våre medarbeidere er dyktige fagfolk som er kompetent innen de fleste typer installasjoner (lyd, lys, teknikk, design, styring, data). Vi har et stort nettverk av seriøse samarbeidspartnere hvor vi deler informasjon og holder hverandre oppdatert innen smarthusløsninger.

Smarte hjem er lønnsomt

Smarte hjem med smarthusteknologi er energisparende og gir deg full kontroll på boligens strømforbruk. Lys kan slå seg av og på etter behov og du øker verdien på boligen. Smarte hjem drives fremover av millenniumsgenerasjonen og yngre boligkjøpere. Denne generasjonen er opptatt av energieffektivitet, teknologi og besparende løsninger. Smarthus treffer en stadig større og større kjøpergruppe – som gjør at smarthus selger lettere og lettere.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Kontakt oss

xComfort Smarthus

xComfort er et trådløst styringssystem for elektriske anlegg, utviklet for bruk i boliger og mindre næringsbygg.

Dette er et system for styring av belysning, oppvarming, solavskjerming, klimaanlegg og sikkerhetsfunksjoner. Systemet bygges opp med aktuatorer, altså mottagere som betjener de elektriske lastene lokalt der lasten er og gjennom trådløse sensorer og sendere i form av trykknapper, fjernkontroll, temperatursensorer osv. Aktuatorene som styrer lasten strømforsynes av nettet, mens de fleste sensorene er selvforsynt gjennom eget batteri.

Styringssystemet xComfort gir lavere strømforbruk og bedre komfort. I tillegg øker det verdien på boligen din.

Komponentene har en svært lav sendereffekt. En mobiltelefon har til sammenligning 100 til 150 ganger større sendereffekt enn de trådløse komponentene. Sendereffekten fra en xComfortkomponent varer kun i noen millisekunder. Dette gjør at batteriene varer lenge – faktisk helt opp til 10 år på trykknappene, 5 – 7 år på temperatursensorer og fjernkontroller.

Batteriene er helt vanlige og kan enkelt skiftes av brukeren selv. Systemet varsler når batteriet bør skiftes ut.

Mulighet for app styring via smarttelefon eller nettbrett. Kontrolleren du velger forbinder xComfort systemet opp mot internett. Enten gjennom en smarttelefonen som er koblet til Smart Home Controller gjennom WiFi-nettverket hjemme eller eksternt via internett. xComforts smarttelefon app gir deg full kontroll over huset, uansett hvor du er i verden.

Vi i Lysglimt Elektro tilbyr også andre smarthusløsninger og holder oss oppdatert på hva som er tilgjengelig på smarthusmarkedet. Vi er en totalleverandør innen elektriske installasjoner innen alle typer bygg. Med lang fartstid innen elektrikerfaget og bred erfaring hos medarbeidere er vi trygge på at du vil få den løsningen du ønsker.

Ta kontakt med oss i Lysglimt Elektro så hjelper vi deg realisere drømmen om et smarthus!

Våre eksperter står klar til å hjelpe deg

Kontakt oss