Send oss en forespørsel

Elektriker på Oppegård

Våre elektrikere dekker området Oppegård, med kort reisevei og 7-10 minutter kjøring unna. Det gjør at vi kan bruke tiden effektivt, hos deg, når du trenger elektriker på Oppegård.

to elektrikere jobber i hus

Lysglimt elektro er et firma bestående av fremoverlente og løsningsorienterte elektrikere. Vi holder til rett nord for Oppegård og kun få minutters kjøretur unna.

Vi er en del av elektrikerkjeden EL-Proffen og har holdt på i over 25 år. Som registrert elektroinstallatør hos DSB og som godkjent ekominstallatør hos NKOM, så er du i sertifiserte, kvalifiserte og trygge hender.  Om du ønsker smarthus, datanett, sterk eller svakstrøm, så er vi riktig valg. I tillegg er vi sertifisert for utførende innen våtrom og godkjent for branntetting.  Derfor er ingen oppdrag for store, eller for små.

Her kan du lese mer om elbilladere. 

Vi starter med en befaring

Når du skal utføre elektrisk arbeid, så er det ikke alltid lett å vite alt om omfanget. Det kan være at du også trenger fagfolk innen bygg og rør også. Med lang tid i bransjen har vi et godt nettverk og kan også anbefale hvem som kan hjelpe deg på alle områder. Start med en befaring, så vil vi kunne gi deg gode råd.

Vi har sterk fokus på den gode kundeopplevelsen, og gir deg råd og veiledning til både mer nytte og besparende tiltak.

Ta kontakt med oss i dag, vi er rett i nærheten av Oppegård.

Kontor: 66 80 40 00 / 64 85 02 88

Vakttelefon: 99 52 89 49

 

Ditt førstevalg som elektriker på Oppegård.

Vi er 15 ansatte elektrikere og utfører elektrotjenester for både private og næringslivet. Kanskje trenger du en lader til elbil? Uansett oppdrag. Vi er klare for å bistå deg, når du trenger en elektriker på Oppegård.

Lysglimt Elektro tar elektrikeroppdrag i Oslo og omegn.

Din elektriker på Oppegård:
Lysglimt Elektro AS