Til hovedinnhold

Trenger du en elektriker på Nordstrand?

Lysglimt har siden 2009 hjulpet kunder med solide elektroinstallasjoner. Vi tar vare på våre kunder gjennom høy kvalitet, rask respons og god service. Din partner når du trenger en elektriker på Nordstrand.

Hos oss finner du dyktige ansatte som kan hjelpe deg med alt innen elektro. Vi er en seriøs aktør med godt rykte i bransjen, og vi er sertifisert i DSB og NKOM. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat. Som elektriker på Nordstrand kan vi hjelpe deg med:

  • Smarthus
  • Elbil lader
  • Sikringsskap
  • Smart strømstyring
  • Nybygg og renovering
  • Alt av småelektrisk

Trenger du en elektriker på Nordstrand nå?

Lysglimt Elektro har 15 ansatte med stort engasjement for faget og som hver dag jobber for å levere gode resultater. Uansett hva du trenger hjelp med innen elektro, så kan vi bistå deg. Det er mulig å hyre arbeidet på medgått timer og materiell dersom du trenger en elektriker så fort som mulig.

Hvordan velge riktig elektriker?

Trenger du en elektriker på Nordstrand må du sørge for at elektrikeren du velger er sertifisert. Hør gjerne med tre til fem forskjellige firmaer for å få tilbud om pris. På denne måten kan du sammenligne de forskjellige aktørene og se hva det vil koste og få jobben gjort. Pris er viktig, men det er også avgjørende at arbeidet blir utført med høy kvalitet.

Sjekk om en elektriker er sertifisert her i elvirksomhetsregisteret

Be elektrikeren komme på befaring

Er du usikker på hva som må til og vet ikke helt hva som trengs av informasjon for å forklare jobben? Da kan du be elektrikeren komme på befaring. Det gir deg også muligheten til å få et inntrykk av firmaene med tanke på responstid, service og personell. Trenger du en elektriker på Nordstrand til å komme på befaring? Lysglimt Elektro er bare en telefonsamtale unna.

To små barn som sitter på gulvet. Foto
Funkishus opplys av ledstriper. Foto