Send oss en forespørsel

Elektriker på Holmlia

Lysglimt elektro har elektrikere tilgjengelig med kun 10 minutters reisevei til Kolbotn. Det gjør at vi raskt kan betjene våre kunder på Kolbotn og i Nordre-Follo

elektriker monterer ring kabel

Vi er et fremoverlent og moderne elektrikerfirma som holder til få km sør for Holmlia. Vi har derfor kort reisevei til deg, når du trenger en elektriker på Holmlia.

Lysglimt elektro ønsker å utmerke oss som din elektriker, ved å gi våre kunder ideer og fagkompetansen til nytenkende løsninger og foreslå besparelsene du ikke forventer.

Vi har holdt på i over 25 år med elektrikertjenester innenfor både sterk- og svakstrøm.  Uansett om du bare vil skifte en lysbryter, eller gjøre større endringer på ditt elektriske anlegg, så er vi riktig elektriker til jobben.

Vi kommer gjerne på befaring.

Det kan være at du trenger hjelp med noe lite, da er det ofte enkelt å være elektriker. Av og til kan det være større oppdrag som krever både rørlegger og snekker. Vi hos Lysglimt Elektro kan anbefale fagfolk utenfor elektrobransjen også, slik at det eneste du trenger å gjøre, for å starte ditt prosjekt, er å invitere oss til en befaring.

Vi er gode på smarthus.

Når du behøver elektriker på Holmlia.

Vi er kun 10 minutter unna, ta kontakt med oss i dag.

Ring oss gjerne: 66 80 40 00 / 64 85 02 88

Vakttelefon: 99 52 89 49

Hvordan velger du en god elektriker i Oslo?

 

Din elektriker på Holmlia:
Lysglimt Elektro AS