Til hovedinnhold

LED belysning for næringskunder

Vi leverer et stort utvalg av LED belysning og armaturer for næringsbygg, sameier og industrien. I en tid med høye strømpriser kan bytte til LED belysning betraktelig redusere kostnadene

Hos oss finner du personell med høy kompetanse på området. Uansett om du ser etter løsninger som er billigst, har lengst levetid eller pent design, så hjelper vi deg med å skreddersy belysning tilpasset ditt bygg.

Spar energi med LED

Med et økende fokus på å redusere energiforbruket til et bygg, så anbefaler vi alle kundene våre å bytte ut det meste av belysningen til LED lamper. For det første så bruker en LED-pære kun 10-15 % av energien til en vanlige pære. Står lyset på 10-12 timer om dagen vil det bety store besparelser for din bedrift.

Et av de beste argumentene for å gå over til LED er den lange holdbarheten til disse lyspærene. De har en levetid fra ca 15 000 timer (5+ år ved daglig bruk i åtte timer) for de rimligste til 50 000 timer (17+ år ved daglig bruk i åtte timer) på de beste.

Kostnaden for investeringen i LED er høyere enn med vanlig pærer, men med et veldig lavt energiforbruk og mye lenger levetid så ser vi at nedbetalingstiden kun er 2-3 år.

Kontakt oss for å få et uforpliktende tilbud

Kontakt oss

Smartstyring av belysning

Når en kunde kommer til oss for å redusere energiforbruket sitt er det to ting vi foreslår som er veldig enkle å gjennomføre. Invester i LED-lamper og installer smartstyring av lyset i bygget. Veldig mange rom i et bygg blir brukt lite i løpet av en dag, men hos mange står lyset på store deler av døgnet. Det er lite hensiktsmessig.

Ved å benytte smartstyring av lyset kan man enten programmere lyset til å skru seg av/på ved spesifikke tidspunkt, eller benytte seg av sensorer som oppdager når noen er i rommet. Bruker bygget smartstyring i en kombinasjon med LED lamper så øker du levetiden til pæren betraktelig.

Snakk med oss i dag om ditt bygg, så finner vi gode løsninger sammen!

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat

Kontakt oss