Til hovedinnhold

Data og tele

Fiber er avgjørende for den trådløse kommunikasjonen på arbeidsplassen. For å oppnå et stabilt spredenett er det viktig at nettverkskompoentene "spiller sammen".

Fiber brukes av næringslivet, industrien og sameier, og er nødvendig for at den trådløse kommunikasjonen på nett skal fungere. Derfor er det avgjørende at man har et spredenett som er utviklet for fremtiden.

Fiber går under den passive delen av tele- og datanettverket, slik som kabler, kontakter, plugger og så videre. På fagspråket kalles det spredenett. Det er normalt i kontormiljøet, men det brukes også en del i boliger og borettslag for håndtering av signaler til TV, internet og lignende.

Spredenettet er kun synlig i form av uttak og er standarisert for fremtidige funksjoner. For mange bedrifter er det kritisk at dette fungerer for å unngå driftsstand og store kostnader på grunn av forsinkelser. Velg derfor en solid leverandør.

Hva er UPS?

Nødstrøm/UPS er et viktig punkt for mange bedrifter i internkontroll-forskriften. UPS skal sørge for at driften kan opprettholdes tross strømbrudd eller uregelmessigheter på strømnettet. Har dere tenkt på hvilke konsekvenser et strømbrudd ville fått for din bedrift?

Et nødstrømanlegg kombinert med online UPS vil gi stabil spenning i lang tid. Vi kan sammen med de største UPS-leverandørene i markedet tilby komplette pakker med risikovurdering, installering og finansiering.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Kontakt oss