Lysglimt Elektro AS er et moderne elektrikerfirma på Sofiemyr, som ønsker å gjøre oss ekstra bemerket gjennom å gi deg som kunde det lille ekstra av service og kvalitet. Vi jobber kontinuerlig med nytenkende løsninger og holder oss oppdatert innen fagfeltet.

Vi leverer alt innen sterkstrøm og svakstrøm, og har 25års erfaring innen faget.

Vi leverer alt innen sterkstrøm og svakstrøm. Med 25 års erfaring innen faget har vi kunnskap og erfaring som gjør at du som kunde kan være trygg på vårt arbeid. Vi jobber med å ta vare på våre kunder og fokuserer på riktig levering til rett tid. Vi garanterer topp service og kvalitet fra våre elektrikere.

Tar vare på våre kunder og fokuserer på riktig levering til rett tid, vi garanterer topp service og kvalitet fra våre elektrikere.

Vi er pr. idag 14 ansatte og er store nok til å ta større oppdrag og små nok til å ta godt vare på hver enkelt kunde med personlig service.

Lysglimt Elektro AS er medlem av NELFO, som er en arbeidsgiverforening som har rundt 1450 medlemsbedrifter.
Som bransjeorganisasjon arbeider NELFO for at bransjen skal utføre sine oppdrag med høy faglig kvalitet som fremmer sikkerheten i de elektriske installasjonene i Norge.

Vi har de ekstra tipsene og besparelsene du ikke forventer.

Kontakt oss for

Vi gleder oss til å høre ifra deg.