Send oss en forespørsel

Elektriker på Kolbotn

Lysglimt elektro har elektrikere tilgjengelig med kun 10 minutters reisevei til Kolbotn. Det gjør at vi raskt kan betjene våre kunder på Kolbotn og i Nordre-Follo

elektriker monterer ring kabel

Vi er et fremoverlent og moderne elektrikerfirma på Sofiemyr, som ønsker å utmerke oss som din elektriker på Kolbotn, ved å gi våre kunder innspill til nytenkende løsninger og de ekstra tipsene og besparelsene du ikke forventer. Om du er på jakt etter løsninger for smarthus eller større oppdrag, så er vi riktig valg.

Vi har holdt på i en mannsalder (over 25 år) med elektrikertjenester innenfor både sterk- og svakstrøm.  Kolbotn er kjent for å ha et aktivt musikkliv og et stort idrettsmiljø, om det er strøm til scene, flomlys eller du vil ha lader til elbil hjemme så sender vi våre elektrikere til Kolbotn.

Ingen jobber er for stor eller for liten.

Det kan være at du trenger hjelp med noe lite, da er det ofte enkelt å være elektriker. Av og til kan det være større oppdrag som krever både rørlegger og snekker. Vi hos Lysglimt Elektro kan anbefale fagfolk utenfor elektrobransjen også, slik at det eneste du trenger å gjøre, for å starte ditt prosjekt, er å invitere oss til en befaring.

Trenger du elektriker på Kolbotn?

Ta kontakt med oss i dag, vi er kun 10 minutter unna.

Kontor: 66 80 40 00 / 64 85 02 88

Vakttelefon: 99 52 89 49

Vi betjener Oslo og omegn med elektrikere. 

 

Din elektriker på Kolbotn:
Lysglimt Elektro AS