Hva regnes som svakstrøm?

Svakstrøm er all strøm under 50 volt. Vanlig strøm, slik du får i stikkontakten er enten 230 eller 400 volt. Eksempler på hvor svakstrøm brukes er i nettverkskabler, brann og varslingssystemer, videoovervåkning, adgangskontroll og kommunikasjonsinfrastruktur i større bygg.

De fleste biler/båter har 12/24 volt svakstrøm system.

Alarmsystemer

Det finnes et stort utvalg av tjenester og alarmløsninger ute på markedet, men hvilken løsning passer din situasjon best? Ta kontakt så vil vi gi deg råd og tips innen hvilket system som passer deg eller din bedrift best.

Er du bekymret for din eiendom når du er bortreist? Har du store verdier som du vil sikre? Da kan installasjon av et alarmsystem være en god investering. Gjennom å ha et fungerende alarmsystem i din bolig eller næringsbygg, sikrer du eiendommen med med et ekstra lag med sikkerhet. Alarmsystemer sikrer boligen innen tyveri og vandalisme, men også for brann.

Vi installerer ulike alarmsystemer til alle typer bygg. Fra hytter til næringsbygg.
Vurderer du å få installert alarmsystem i din bolig eller næringseiendom? Ta kontakt med oss i Lysglimt Elektro i dag og benytt moderne løsninger innen alarm og sikringssystemer.

Adgangskontroll

Gjennom å ha kontroll på adgang til ditt bygg, vil sikkerheten øke og det blir enklere å tildele adgang. Ved å ha et enkelt og velfungerende adgangssystem, vil hverdagen bli enklere for deg og dine nærmeste eller dine ansatte på arbeidsplassen. Du vil kunne se hvem og når personer har kommet og gått. Vi installerer alle typer adgangssystemer, ta kontakt med oss i dag så finner vi løsningen som passer din situasjon best.

Smarthus

Det finnes utallige løsninger innen smarthussegmentet. Her er kan du styre og ha full kontroll på det meste av elektronikk i din bolig. Vi monterer og kobler på det du måtte ønske.

Les mer om smarthus her: Smarthus

Nettverk
Skal du installere nettverkskabler eller annet innen svakstrøm i din bolig eller næringseiendom? Ta kontakt med oss i Lysglimt Elektro så hjelper vi deg med dette.

Sertifisert
Store deler av dette fagfeltet forvaltes av Norsk kommunikasjonsmyndighet (NKOM) og det er egne sertifiseringsordninger f.eks. for å kunne installere datanettverk, brannalarmanlegg.

Lysglimt Elektro har bl.a. EKOM autorisasjon som gir mulighet for å utføre installasjon og vedlikehold av alle typer kommunikasjonsnett, f.eks. trådløse eller kablede nett for tele og data.

Adgangskontroll, Brannalarm, innbruddsalarm, porttelefon, kameraovervåkning, ringeanlegg og sentrale musikkanlegg samt trådløse og kablede styresystemer er eksempel på andre tjenester vi utfører for våre kunder.

Ta kontakt i dag så kommer du i gang med modernisering eller installasjon av de svakstrømløsningene du ønsker!