Vi utfører alt innen sterkstrøm

Sterkstrøm er den tradisjonelle delen av elektrikerfaget som omfatter blant annet varme, lys og strøm til forbruksgjenstander. Dette er strøm som er tilgjengelig gjennom det offentlige strømnettet.

Sterkstrøm er all strøm som er over 50 Volt. Strømmen som leveres til husstander, industri og næring vanligvis på 230V i Norge, dette er den vanligste spenningen i Norge og kalles IT-nett. IT-nett står for isolè terre. På Sørvestlandet og i resten av Europa er TN-nett mest vanlig, linjespenningen i TN-nett er på 400V. TN-nett står for terre-neutre.
Sterkstrøm er et bredt begrep som dekker de fleste av tjenestene vi tilbyr.

Varme

Vil du ha mer varme i din bolig? Det er mange muligheter å velge mellom når det kommer til oppvarming av bolig. Vi i Lysglimt Elektro hjelper deg med å velge den løsningen som passer din bolig best. Oppgraderinger innen varmesystemet har en rekke fordeler.

Vil senke strømforbruket
Effektivisere oppvarmingen av boligen.
Enklere styring
Raskere oppvarming
Muligheter for fjernstyring.

Les mer om oppvarming her

Lys og belysning

Dagens teknologi innen lys og belysning åpner opp for uendelige muligheter. Dette er grunnet det utviklende markedet innen smarthusteknologi. Vil du ha lys ute? Vil du styre lyset gjennom telefonen? Vi i Lysglimt Elektro har bred erfaring innen installasjon av belysning og ulike smarthusløsninger.

Les mer om lys og belysning her.

Elbillader

Lader du bilen gjennom vanlig stikkontakt? Dette frarådes å ha som permanent løsning. Den beste løsningen du kan ha om du pleier å lade bilen hjemme er å få installert en ladeboks. Det finnes utallige forskjellige ladebokser på markedet og det kan være en utfordring å finne den som passer dine behov best. Ta kontakt med oss i Lysglimt Elektro, så finner vi en optimal løsning til deg.

Elkontroll

For å få en oversikt over det elektriske anlegget er det lurt å benytte elkontroll. Ved en elkontroll vil en elektriker sjekke det elektriske anlegget og gi deg en god oversikt om du trenger oppgraderinger eller om ditt eksisterende anlegg har feil eller mangler.
Viktig å oppgradere
De fleste hus har et strømnett i huset som er fra da boligen ble bygget. Dette byr på utfordringer for eldre hus med gamle ledninger. Nyere ledninger og løsninger sikrer større trygghet og jevnere strømforsyning. Begrensningene ligger oftest i hovedsikringen, så om sikringen ofte går, er dette et tegn på at du bør få byttet hovedsikringen. Det er meget viktig å opprettholde det elektriske anlegget, i verste fall kan det begynne å brenne. Det er derfor det anbefales å få utført elkontroll minst en gang hvert femte år.

Utbytte av ledningsnett

Ved utbytting av ledningsnett i bolig er det en del arbeid som må legges inn. Denne prosessen kan være ganske omfattende, men dette kan øke prisvurderingen på din bolig samt skape et tryggere og mer økonomisk elektrisk anlegg. Dette krever planlegging og en eventuelt en befaring. Den beste måten å få oversikt over det elektriske anlegget er å utføre en elkontroll. Ta kontakt med oss i Lysglimt Elektro i dag så hjelper vi deg sterkstrøm i ditt bygg.

Vi oppgraderer og skifter sikringer og sikringsskap også.

Tavle

Vi hjelper deg med det du trenger for et trygt og sikkert anlegg. Vi leverer sterkstrømsinstallasjoner av høy kvalitet i bolig, industri og næringsliv. Gjennom lang erfaring med boliginstallasjoner og nøye arbeid kan du være trygg på at du vil få et oppdatert og moderne strømsystem gjennom oss i din bolig. Vi jobber kontinuerlig med å holde oss oppdatert på nye lover og regler, men også nye løsninger innen markedet til enhver tid.

Næring

Lysglimt Elektro utfører elektrikerarbeid, ulike installasjoner og el anlegg for næringsbygg og bedrifter. Vi kan tilby kontroll og tilpassede løsninger for din bedrift. Vi utfører elektrisk vedlikehold som kan være alt fra utskiftning av lys til utbytte av ledningsnett. Hos oss får du gode ordninger for bedriftsavtaler og kontinuerelig kontroll av elektrisk anlegg for bedrifter.

Samarbeidspartner

Vi i Lysglimt Elektro kan bistå med elektriske installasjoner i ditt prosjekt. Enten du kun trenger hjelp til tekniske installasjoner eller planlegging av elektriske anlegg under renovasjon. Vi bistår med veiledning og råd for å oppnå det de beste løsningene for deg.
Ingen jobber er for store eller for små.
Ta kontakt med oss i Lysglimt Elektro i dag så hjelper vi deg.