Hvordan finne en god elektriker i Oslo og omegn?

Hvordan finne en god elektriker i Oslo og omegn?

Det kan være vanskelig å velge rett elektriker i Oslo sentrum ettersom det er veldig mange aktører innen markedet og det er travelt blant de nærliggende lokale leverandørene.

Trenger du en elektriker i Oslo nå?

Det er viktig å finne en elektriker som gjør kvalitetsarbeid og kan faget godt. Elektrikere som kan håndtere svakstrøm og sterkstrøm er å foretrekke. Det er også viktig å finne en elektriker som er sertifisert i DSB og NKOM.

Her er noen tips om hvordan du kan finne en god elektriker i Oslo og omegn.

elektriker oslo

Kontakt Lysglimt Elektro AS i dag så hjelper vi deg raskt!

Når du søker etter elektriker i Oslo eller ditt område vil det komme opp en del treff.

Her gjelder det å se etter referanser og sertifiseringer.

I Norge er det faktisk kunden sitt ansvar å sjekke om de som utfører arbeidet er sertifisert. Dette kan gjøres veldig enkelt ved å sjekke virksomheten i Elvirksomhetsregisteret. Dette finner du på dsb.no
(https://innmelding.dsb.no/elvirksomhetsregisteret)

Om aktøren som utfører arbeidet ikke er sertifisert kan du ende opp med problemer når du eventuelt selger boligen eller flytter. Det frarådes på det sterkeste å unngå aktører som ikke har sertifiseringer ettersom det ofte er en grunn til at de ikke har det.

Det er viktig å høre med flere aktører før du hyrer et firma eller en selvstendig elektriker. Hør med tre til fem forskjellige og få tilbud om pris. Dette gjør at du kan sammenligne de forskjellige aktørene og se hva det vil koste å få jobben gjort. Å høre med forskjellige aktører om tilbud og pris binder deg ikke opp til å velge dem til å gjøre jobben. Det er også mulig å hyre arbeidet på medgått timer og materiell dersom du trenger en elektriker så fort som mulig, ettersom elektrikere kan ha ventetid for tilbud.

Be elektrikeren komme på befaring

Er du usikker på hva som må til og vet ikke helt hva som trengs av informasjon for å forklare jobben? Da kan du be elektrikeren komme på befaring. Her er du fortsatt ikke bundet å velge dem til å utføre jobben hvis du ikke ønsker det.

Ha et klart definert oppdrag for elektriker

Er jobben du vil ha utført mer omfattende og du eventuelt må få inn en tømrer eller rørlegger i tillegg til elektrikeren? Dette er viktig ettersom det vil øke kostnadene rundt jobben. De fleste elektrikere har kontakter og mulighet til å få inn fagfolk til å utføre jobben. Hør med de du kontakter eller vurder selv om det arbeidet du vil ha gjort trenger flere aktører.

For å finne en seriøs aktør er det et viktig poeng å se om de har referanser. Dette gjør at du kan bli mer sikker på at de du velger til å utføre arbeidet har hatt gode og ryddige kundeforhold fra før.

Er du usikker på hvilket elektrikerfirma du bør hyre?

Lysglimt elektro har over 25 års erfaring innen faget.

Vi hjelper deg med alt innen sterkstrøm og svakstrøm.

Vi er sertifisert i DSB og NKOM.

Kontakt Lysglimt Elektro AS i dag så hjelper vi deg raskt!

Send oss en forespørsel

Ta kontakt direkte og send oss en utforpliktende forespørsel.

Fyll ut skjema »